FightBack Runilla liikutaan yhdessä

Osanottajan opas
FightBack Run 3.9.2022
VINKIT OSALLISTUJILLE 
 Tervetuloa mukaan seitsemännen kerran järjestettävään FightBack Run -hyväntekeväisyystapahtumaan! 
 Tänä vuonna liikutaan yhdessä kello 11.00-15.00 välinen aika. 
Tule mukaan kokeilemaan joogaa, jumppaa, sauvakävelyä ja samalla nauti, ylitä itsesi ja pidä hauskaa!

 ”Oma lähtötilanteeni oli jokseenkin toivoton, mutta en luovuttanut. Tahdon jakaa edes osan taistelutahdostani (tai sekopäisyydestäni…) taas teidän kanssanne!” 
 − Pekka Hyysalo Tapahtuma-alue 
 Tapahtuma järjestetään Turun Vanhalla Suurtorilla, Uudenmaankadun varrella, Tuomiokirkkoa vastapäätä. 
 
Osanoton varmistus ja numeroiden haku 
Ennakkoon ilmoittautuneet voivat varmistaa osallistumisensa noutamalla rintanumeronsa tapahtuma-alueen numeroiden jakoteltasta tekstiviesti- tai sähköpostilippua vastaan. Rintanumeron yhteydessä osallistujille jaetaan hakaneulat numeron kiinnittämistä varten. Numero tulee noutaa kello 10.30−12.50 välisenä aikana. 

Jälki-ilmoittautuminen 
Tapahtuma-alueen kansliassa voi jälki-ilmoittautua mukaan. Jälki-ilmoittautuminen kustantaa 25 euroa. Ilmoittautujan tulee täyttää yhteystietonsa ilmoittautumislomakkeeseen ja maksaa osallistumisensa kassalle. Maksua vastaan osallistuja saa rintanumeron. Maksutavoiksi käyvät ainoastaan yleisimmät pankkikortit. Emme vastaanota käteistä tai liikunta- ja virikeseteleitä. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kello 10.30−12.30 välisenä aikana. Jälki-ilmoittautumisen voi suorittaa myös suoraan Lyytin ilmoittautumisjärjestelmän kautta. 

Osallistumismaksu 
Ennakkoon ilmoittautuneille 25 €, paikan päällä tapahtumapäivänä 30 €. Lippuja voi ostaa ennakkoon 2.9. klo 23.59 asti. Netistä ostetut liput toimitetaan joko sähköpostilla tai tekstiviestinä. Esteettömän reitin hinta on 0 €. 

Varustesäilytys 
Tapahtuma-alueella on aidattu varustesäilytysalue. Varusteet merkitään omalla rintanumerolla (teipillä). Tapahtuman järjestäjät vastaanottavat ja luovuttavat tavarat rintanumeroa esittämällä. 

Pukuhuoneet ja pesutilat 
Tapahtuma-alueella ei ole pukuhuoneita. Juoksun jälkeen suosittelemme Samppalinnan maauimalan käyttöä, jossa on uinti, sauna ja peseytymismahdollisuus. Samppalinnan maauimalan kertamaksu on 6.50 €. 

 WC 
Tapahtuma-alueella on bajamajoja, sekä yksi inva WC. 

Matka 
Tapahtumassa juostaan ja kävellään 2700 metrin mittaista kierrosta, jota voi kiertää kahden tunnin ajan. Kun lähdöstä on kulunut 1.40 minuuttia, ei enää päästetä uudelle kierrokselle Lisäksi vaihtoehtona on 300 metrin mittainen täysin esteetön reitti. 
Reitti 2700 metrin mittainen reitti lähtee Vanhalta Suurtorilta Aurajokirantaa pitkin kohti satamaa. Reitti kulkee rannan kevyenliikenteenväylää pitkin. Myllysillan kohdalla reitti nousee ylös sillalle, silta ylitetään, ja saavutaan joen keskustan puoleiselle rannalle. Reitti jatkuu rantaa pitkin takaisin kohti Tuomiokirkkoa. Joki ylitetään uudelleen Tuomiokirkkosillalla, minkä jälkeen maaliin tullaan Vanhan Suurtorin alueelle Porthaninpuistoon. Useamman kierroksen matkalla uusi kierros alkaa juuri ennen maalia. 
HUOM! Aurakadun ylityksessä noudatetaan liikenteenohjaajien / liikennevalojen antamaa ohjeistusta. 

Esteetön reitti Esteetön 300 metrin reitti on tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä. 

Hyvä muistaa 
 Osallistujan tulee kiinnittää rintanumero paidan etupuolelle, jotta järjestäjät erottavat osallistujat ohikulkijoista. Numero helpottaa myös juoksun seuraamista. Osallistujien tulee turvallisuussyistä noudattaa järjestäjien antamia ohjeita ja kehotuksia. Osallistujia ei palkita, eikä kyseessä ole kilpailu. Osanottajia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. 
Saapuminen alueelle ja pysäköinti 
Tapahtuma-alue sijaitsee Vanhalla Suurtorilla Turun Tuomiokirkon vieressä aivan Aurajokirannan tuntumassa. Alueelle on matkaa Turun Kauppatorilta vain 500 metriä. Suosittelemme saapumaan tapahtuma-alueelle jalan, pyörällä tai paikallisliikenteen busseilla. Tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä on bussipysäkki, johon pääsee keskustasta linjoilla 2, 2A, 3, 6, 9, 32, 32A, 42, 50, 51, 53, 54, 55A, 56, 60, 221 ja 600. Tapahtuma-alueen läheisyydessä on vain rajallisesti parkkitilaa, joten autolla saapuvia kehotamme pysäköimään keskustan parkkihalleihin. Taksilla saapuvia kehotamme neuvomaan kuskia saapumaan keskustan suunnasta Aninkaistenkatua pitkin ja jättämään matkustajat Vanhan Suurtorin Tuomiokirkon puoleiselle kulmalle. 

Myynti 
Tapahtuman alueella löytyy Fightback virallinen tapahtuma myynti.

Löytötavarat 
Järjestäjät pitävät löytötavaroita hallussaan kolmen arkipäivän ajan, minkä jälkeen ne toimitetaan Poliisin löytötavaratoimistoon.